Agenda
slider-zakelijknetwerk

ZAKELIJK NETWERK

JCI organiseerd zakelijke evenementen op lokaal, regionaal en
landelijk niveau.

meer informatie

slider-borrel

IEDERE MAAND EEN BORRELHAP & VERGADERING

Iedere tweede woensdag van de maand borrelhap vanaf 19 uur.
Vergaderen doen we iedere laatste woensdag vanaf 20 uur bij de Gotcha.

meer informatie

Projecten

Welke badeend gaat als eerste over de streep?
Vermaak voor het gehele gezin tijdens Stadstriathlon Weert

Op zaterdag 9 juni 2018 organiseert JCI Weert i.s.m. de Stadstriathlon Weert de Duck Race Weert 2018. Deze dag strijden niet alleen de atleten fanatiek om de eerste plaats, maar ook duizenden badeenden strijden, onder de barre omstandigheden, op de Zuid Willemsvaart om als eerste de finish te bereiken.

Koop een badeend, maak kans op mooie prijzen en steun goede doelen in Weert!
Jij dacht dat de triathlon spannend was? Bij de Duck Race gaat het er pas echt om! Ruim 2.000 badeenden, drie races (waarvan 1 speciaal voor bedrijven), onstuimige Zuid Willemsvaart, metershoge lancering, een waar spektakel voor jong en oud! Met welke duck valt niet te spotten? Koop je winnende badeend (€ 3,- per stuk) bij een van de deelnemende sportclubs en/of steunende winkeliers (Cigo van Bun Tabak en tijdschriften Muntpassage 7 te Weert, Wijnkoperij Alex Storms Kerkstraat 24 te Nederweert, gedenkwinkel Memento aan jou, Hoogstraat 9 te Weert, Tapasrestaurant Barco aan het Bassin 4, Weert ). Of koop je eend in de losse verkoop tijdens promotieactiviteiten in de binnenstad, bij de JCI leden, via SV Laar, Jan van Weert, Hockeyvereniging Weert of tijdens de triathlon zelf en kom je eigen eend aanmoedigen op het moment suprême! Een overzicht van de te winnen prijzen vind je hier: prijzen duck race 2018

Business Edition
Wil jij als bedrijf strijden voor de snelste of de meest originele eend? En goede doelen in Weert steunen? Doe dan mee aan de Duck Race 2018, business edition. Met de opbrengst van de Duckrace worden sportverenigingen in Weert ondersteund. Daarnaast gaat ook een deel van de opbrengst naar het goede doel Stichting Het Vergeten Kind. Je krijgt dan voorafgaand aan het evenement een grote badeend bezorgd, welke gepimpt kan worden. Deze eenden zijn verkrijgbaar vanaf € 85, – per stuk en te verkrijgen via duckrace@jci-weert.nl of via een van de JCI leden.

Race tijden
16.00 uur – start de eerste race met de kleine eendjes.

17.00 uur – Business eenden race

18.00 uur – 2e race van de kleine eendjes

Sportiviteit en gezelligheid voor het gehele gezin!
Tijdens de Stadstriathlon worden op het Bassin (de start en finish van alle stadstriatlon activiteiten) een horecaplein ingericht aan de zijde van Denver en Barco. Hier kan iedereen naast de Duck Race ook genieten van muziek, een drankje en een hapje. Kortom entertainment voor het gehele gezin. En ondertussen natuurlijk niet vergeten om al die sportkanjers aan te moedigen bij de finish. We maken er samen een spetterende dag van!

JCI Weert
Sinds 2017 is “de Duck Race” een van de onvergetelijke, ludieke initiatieven van JCI Weert waarmee zij geld in willen zamelen en een steentje bij willen dragen aan lokale verenigingen en een landelijk doel. Dit jaar zamelen we geld in voor Stichting Het Vergeten Kind, klik hier voor meer informatie.   Bekijk ook onze flyer.

Voor het reglement van de Duck race 2018, klik hier.

Triathlon Weert

Meer info over Stadstriathlon Weert: www.stadstriathlonweert.nl

Volg ons via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte over dit spannende event: facebook.com/duckraceweert  instagram.com/duckraceweert