1000 Kansen

 In Projecten

project-1000kansenOp 6 september 2016 start JCI Weert met het project ‘1000 kansen’. Hierin helpen we werkzoekende jongeren in de regio Weert bij het verbeteren van hun positie op de arbeidsmarkt.

Gratis coachingsprogramma

Wij bieden werkzoekenden tussen de 20 en 27 jaar, vanaf MBO 4, een kans om zich beter te profileren op de arbeidsmarkt en de kans op een baan te vergroten..
Op 6 september starten wij met het gratis coachings- en trainingsprogramma van 6 weken waarin verschillende aspecten aan bod komen, die bij het zoeken naar een passende baan om de hoek komen.

Programma:
06 sept:   Kick-off en kennismaking
13 sept:    Insight Profiel
20 sept:   Personal Branding
04 okt:     Bedrijfsbezoek
11 okt:      Vacature café / speeddaten bedrijven
18 okt       Afsluiting met Pitch

Kick-off met kennismaking
De eerste avond staat in het teken van de kick-off en de kennismaking. Tijdens de kennismaking maken we kennis met elkaar, maar ook met elkaars wensen en doelen. Deze avond wordt verzorgd worden door 2 JCI leden met ruime ervaring in HR management, pedagogiek en didactiek.

Insights profiel
De 2e avond staat in het teken Insights. Insights is een methode om een persoonlijkheid in beeld te brengen middels kleuren. Aan de hand van een vragenlijst wordt een profiel van elke deelnemer gemaakt. Wat je met die informatie kan, en hoe dat je kan helpen bij het vinden van een nieuwe baan, wordt gedurende de avond toegelicht.
Meer info over Insights op www.insights.com.

Personal Branding
Op de 3e avond staat het thema Personal branding centraal. Deze avond wordt verzorgd door Stella van Rheenen. Zij heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld op het gebied van personal Branding. Het is nou eenmaal zo dat je tegenwoordig niet zomaar meer opvalt bij je sollicitatie gesprekken. Stella runt de bedrijven “POM HR” en “CVPimp.nl” Stella neemt jullie deze avond mee in de wereld van de Personal Branding.

Bedrijfsbezoek
Tijdens de 4e avond gaan we op bezoek bij een Weerter bedrijf. Welke houden we nog even voor ons

Bedrijvencontact
Tijdens de 5e avond zal bedrijvencontact centraal staan. De opgedane ervaring van de afgelopen weken staat centraal in de gesprekken die gevoerd worden tijdens deze avond. Bedrijven die op zoek zijn naar kandidaten zijn van harte welkom op deze avond.

Afsuiting en pitch
Tijdens de 6e avond mag iedereen nog 1keer zijn beste beentje voor zetten tijdens de pitch. Daarin heb je nog 1 keer de tijd om te laten zien wie je bent en wat je wil. Een avond waarin je kunt leren, presenteren en je al het geleerde toe kunt passen in de praktijk,

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met ons via 1000kansen@jci-weert.nl

Recent Posts

Leave a Comment