De droom van elke vriendengroep:
WK 30 seconds – 19 november 2022

Attentie aan alle fanaten van het populaire bordspel 30 Seconds. In november vindt de tweede editie WK (Wieërter Kampioenschap) van het populaire raadspel plaats. Decor voor de spelletjesavond is De Huiskamer, waar teams van max. 4 personen zullen strijden om de winst.

Wat is het WK 30 Seconds?

Menig vriendschap is al flink op de proef gesteld; de frustratie die je voelt als een ander je niet begrijpt. We kennen het spel allemaal wel: 30 Seconds, HET spel waar iedereen binnen enkele seconden aan het schreeuwen is.

Tijdens het WK 30 Seconds strijden steeds twee teams tegen elkaar. Om de beurt pakt een speler uit een team een kaartje en diegene moet vijf begrippen (personen, gebouwen, plaatsen, etc.) beschrijven en omschrijven. Je mag de naam niet noemen en ook geen letterlijke vertalingen geven. Het is dus de bedoeling dat je aan de hand van steekwoorden en algemeenheden het begrip duidelijk uitlegt aan je teamgenoten, en dat alles binnen 30 seconden. Hoe meer je raadt in die 30 seconden, hoe meer punten je krijgt.

Om het WK in goede banen te leiden, lopen er scheidsrechters rond die de teams controleren. Bij vermoedens van vals spelen, kunnen deelnemers hun hand opsteken. 

Waar? Theater De Huiskamer, St. Raphaelpad te Weert

Wanneer? 19 november 2022

Tijdstip? 19:00 uur 

Kosten? 25 euro per team.

Aanmelden?
Aanmelden kan door een email te sturen naar: 30seconds@JCI-weert.nl.
Graag ontvangen wij de volgende gegevens: Naam team, namen deelnemers (4 p.) en leeftijden deelnemers. Vervolgens ontvang je een mail met betalingsinformatie, zodra we de betaling binnen hebben kunnen we de inschrijving pas bevestigen. Let op minimum leeftijd 18 jaar.