Greep naar de hoorn

 In Projecten

Een groot aantal teams van bedrijven en instellingen uit het land van Weert en Cranendonck strijden jaarlijks op de tweede zaterdag in September in en om de IJzeren Man om de Greep naar de Hoorn.

De stichting Weerter Bedrijvencompetitie is in 1995 opgestart als initiatief van de Lionsclub Weert Graafschap Horne en inmiddels uitgegroeid tot een project van acht service-clubs uit Weert en omgeving.

Bedrijven en instellingen strijden met elkaar in het water– en bosgebied van de IJzeren Man en omgeving om de trofee; de trofee gaat naar het team dat de meeste punten weet te vergaren bij een twaalftal opdrachten, die ieder jaar weer anders zijn.
Opdrachten waarbij behendigheid, inventiviteit, kracht, snelheid en vooral enthousiaste samenwerking heel belangrijk zijn.

De bedrijventeams beginnen rond 9.00 uur aan de twaalf onderdelen. Om 17.00 uur staat bij Kinderpretland in het IJzeren Man-gebied het directeurenspel op het programma. Aansluitend is er de prijsuitreiking gevolgd door een feestavond.

Het doel is om geld bij elkaar te brengen om sociaal maatschappelijke projecten in het Land van Weert en Cranendonck, die financiële ondersteuning kunnen gebruiken, daarbij te helpen.

De 17e editie is op zaterdag 8 september 2012.

Meer info: http://www.greepnaardehoorn.nl/

Recent Posts